Mijn manier van werken


Kindermassages

Het doel van de kindermassages is om het kind een veilig en geaccepteerd gevoel te geven. Hierdoor gaan ze zich meer kind voelen en zullen ze meer spelen en beter slapen. Bij de kindermassage wordt het kind met hulp van kleur en muziek tot rust gebracht.

Accesbar

Deze behandeling wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat je bewuster gaat zijn over je acties, in plaats van alles aan de automatische piloot over te laten. Dit geeft je lichaam meer gemak en ook helpt dit voor heling en genezing.

Holistic Pulsing

Bij Holistic Pulsing gaan we het lichaam pulsen om het in een constante ritmische beweging te krijgen. Deze pulsing geeft diepe ontspanning en nodigt uit tot loslaten. Bij deze behandeling maken we gebruik van de zachtheid en kracht van water.

Reiki

Dit is een universele energie waar je kinderen en volwassenen mee kunt helpen wanneer ze vast lopen om geestelijke pijn weg te halen. Deze behandeling helpt je om beter in je vel te gaan zitten en geeft je meer positieve energie.

Energetische Kindercoach
 & Spiritueel Therapeut

Bij deze behandeling ga ik uit op gevoel, ik ga vragen stellen en verschillende tools gebruiken om er achter te komen waar de client mee zit. Dit kan onder andere zijn om een erge trauma te verwerken.

Ademwerk

Hoe adem ik? en wat creëert jou adem. Beweeg jij vrij en met alle mogelijkheden mee die jouw adem je geeft? Of ben je misschien nog onbewust beperkt, afgeremd of zelfs wat verstikt door een geblokkeerde ademhaling? Als het gaat om groei, zelfontwikkeling, bewust leren en helen is je adem niet weg te denken.

Familieopstellingen

We leven allemaal in menselijke systemen, zoals ons gezin, het werk, de vereniging waar we op zitten, de school, en opleidingen die we volgen. Deze regels en ook onbewuste wetten in dergelijke systemen zijn vaak ingewikkeld. Het wordt steeds duidelijker dat veel organisatorische en persoonlijke problemen een systematische oorzaak hebben. Via opstellingen is het mogelijk, om op een dieper en onbewuster niveau te werken en liefdevol en met respect om te gaan met alle leden van het systeem.